Monday, October 15, 2007

Alumni fakulteta

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


"OWN3D BY UGUR238 | NO WAR"


Ovaj ugur238 se izgleda bas nastudirao kad je toliko puta zavrsio fakultet. Ok. sajt je hakovan, bas me zanima koliko ce dugo da stoji ovako. Primetio sam ovo danas, 15. oktobra.

Inace, borim se za pravo da studiram na budzetu koje mi je protivzakonski oduzeto. Nemam vremena trenutno da opisujem proces, napisacu nesto opsirnije kad se ovo izgura do kraja.

4 Comments:

At 2:25 AM, Anonymous Anonymous said...

sad svi moraju da plate potvrdu da su zavrsili bachelor. 600 kinti. i svi pisu molbu svojerucno. nesto cudno? ma jooooook... osim toga sto mi fakultet izdaje potvrdu da sam ga zavrsio. da bih se ponovo upisao na njega. oukej.

 
At 3:43 AM, Blogger pailhead said...

Pobogu, pa i ti si smesan/a sa svojim ocekivanjima. Cuj to, diplomiras, i sad bi jos da dobijes i diplomu... mislim, gde to ima?!

Nego, sajt jos nije popravljen :D

 
At 1:16 AM, Blogger CatInSpace said...

This comment has been removed by the author.

 
At 1:20 AM, Blogger CatInSpace said...

Da, sajt jos uvek ne radi kako treba... Problem je u tome sto se domaci zadaci postavljaju na taj isti sajt... :) Posto sajt i nije bas u funkciji rok je produzen na dve nedelje... Pitam se da li ce ici na tri?

Inace, prvih mesec dana smo isli na Geometriju oblika 1 koja je trebala da zameni nacrtnu (kakva zabava...), da bi se fakultet dosetio da nemaju pravnog osnova ,u smislu profesorskog kadra, da drze ovaj predmet... Iz tog razloga zovu profesora sa gradjevine da drzi nacrtnu u pravom smislu te reci.. On je vec stigao sa gradivom gradjevinu, tako da mi (studenti 1. godine) bas i nismo sigurni gde nam je glava (a gde rep... :)))

 

Post a Comment

<< Home